BESTYRELSESNETVÆRKETS EVENTKALENDER

Hold dig opdateret på kommende seminarer, kurser og events i AROS BOARD samt åbne uddannelseshold via vores kalenderoverblik.

BESTYRELSESUDDANNELSEN DEL 2 – START JANUAR

Tilmeld dig event

AROS BOARD BESTYRELSESSEMINAR – VOL 5.1

Emner som ESG, bæredygtighed og grøn omstilling stiller store krav til vores virksomheder og er blevet en væsentlig opgave i bestyrelserne. Det er i bestyrelseslokalet, at den rigtige dagsorden skal sættes og hernæst forankres ned i organisationen. Vi har inviteret Anna Lyster, Owner Compliance House, Mette Mørup, Konsulent Rotundo, og Anja Juhl Jensen, Chief Executive Officer & Founder Belance til at komme at give deres vinkel på ESG og den bæredygtige omstilling fra et 2023-perspektiv.

Sted: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus Dato: 29/03/2023 Tidspunkt: 15:15
Tilmeld dig event

BESTYRELSESUDDANNELSEN DEL 1 – START APRIL

Tilmeld dig event

AROS BOARD BESTYRELSESSEMINAR – VOL 5.2

Marianne Bedsted, CEO Salling og bestyrelsesformand for DR – Danmarks Radio gæster seminaret med et inspirerende og levende indlæg under emnet: "Bestyrelsesformanden anno 2023". Sammen drøfter vi også et aktuelt bestyrelsesdilemma og har igen fået en ejerleder til at komme at pitche en ledig bestyrelsespost.

Sted: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C Dato: 07/06/2023 Tidspunkt: 15:15
Tilmeld dig event

AROS BOARD TIL DHL STAFETTEN 2023

Kom og vær med til årets løbefest, når vi sammen løber til DHL-Stafetten 2023. Vi inviterer medlemmer af netværket og venner til DHL Stafet med all inclusive forplejning i stafettens VIP-område.

Sted: Mindeparken, Aarhus Dato: 22/08/2023 Tidspunkt: 18:30
Tilmeld dig event

BESTYRELSESUDDANNELSEN DEL 1 – START AUGUST

Tilmeld dig event

AROS BOARD BESTYRELSESSEMINAR – VOL 5.3

Jimmi Mortensen, CEO ACTONA, og Torben Nørby, CEO/Founding Partner People & Performance gæster tredje bestyrelsesseminar i netværket med to inspirerende indlæg om bestyrelsesarbejdet i familieejede virksomheder og organisationsudviklingen i 2023.

Sted: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C Dato: 30/08/2023 Tidspunkt: 15:15
Tilmeld dig event

BESTYRELSESUDDANNELSEN DEL 2 – START SEPTEMBER

Tilmeld dig event

AROS BOARD BESTYRELSESSEMINAR – VOL 5.4

Til årets sidste bestyrelsesseminar gæster Lars Bay-Schmidt, CEO Plantas, netværket med et indlæg omkring bestyrelsesarbejdet i et internationalt perspektiv – og sin vej til posten. Vi får også besøg af Peter Gæmelke, nuværende bestyrelsesformand i Velliv Foreningen (tidligere bestyrelsesmedlem i KIRKBI og formand i Nature Energy), som vil komme med sine indspark til bestyrelsesarbejdet i et langsigtet perspektiv.

Sted: Varna Palæet, Ørneredevej 3, 8000 Aarhus Dato: 21/11/2023 Tidspunkt: 15:15
Tilmeld dig event

FORMANDSROLLEN – START NOVEMBER

Tilmeld dig event