Rekruttering gennem AROS BOARD bestyrelsesnetværket

Vi hjælper med at sammensætte den rette bestyrelse eller det rette advisory board til din virksomhed gennem AROS BOARD bestyrelsesnetværket, der tæller mere end 300 skarpe bestyrelseskandidater.

Professionel rekruttering

Vi rådgiver og guider jer gennem hele rekrutteringsprocessen fra A-Z – fra den indledende analyse og screening af jeres virksomhed og bestyrelse til det endelige match med den rigtige kandidat.

Skal vi hjælpe dig og din bestyrelse?

Så kontakt Karina Boldsen for et uforpligtende møde på tlf. 22 65 67 14 eller mail kb@karinaboldsen.com.

Vi har dit næste bestyrelsesmedlem i AROS BOARD

Med mine mange års bestyrelseserfaring og gennem mine tidligere HR-stillinger, bl.a. som personalechef i Salling, HR-chef i Danske Bank og HR-direktør i Vestas, har jeg en tung erfaring med mig i forhold til professionel ledelsesrekruttering. I de nævnte stillinger har jeg været med til at udvikle koncepter og processer på rekruttering, og arbejdet med talent- og ledelsesudvikling har været en stor passion hele mit arbejdsliv.

Den erfaring, viden og fortsat brændende passion har jeg taget med mig i mit nuværende virke som founder og ejer af bestyrelsesnetværket AROS BOARD, hvor en stor del af mit arbejde netop går med professionel ledelsesrekruttering gennem AROS BOARD bestyrelsesnetværket, der nu tæller mere end 300 erfarne og uddannede bestyrelseskandidater. 

I AROS BOARD uddanner, finder, motiverer, kvalificerer og rekrutterer vi de rette kandidater til netop jeres bestyrelse eller Advisory Board gennem bestyrelsesnetværket, hvor kandidaterne har taget én eller flere af delene på den akkrediterede bestyrelsesuddannelse, som er et unikt samarbejde mellem AROS BOARD og Erhvervsakademi Aarhus – og de brænder for at komme ud og bidrage til det værdiskabende bestyrelsesarbejde.