NYE KRÆFTER, NYE KOMPETENCER & NY VIDEN

Det er, hvad du skal tilføre din bestyrelse, hvis du vil rustes til fremtiden og løfte bundlinjen.

AROS BOARD hjælper dig med at rekruttere skarpe profiler til din bestyrelse. Vores arbejde bygger på mere end 15 års erfaring med rekruttering og bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder og internationale koncerner.

Vi har samlet mere end 400 uddannede bestyrelseskandidater i vores netværk, som vi bringer i spil i rekrutteringsprocessen. På den måde sikrer vi det rette match og ikke mindst værdiskabelse i din bestyrelse.

Bestyrelsesrekruttering der skaber værdi

Gennem AROS BOARD bestyrelsesnetværket, der tæller mere end 400 uddannede bestyrelseskandidater, bistår vi med professionel bestyrelsesrekruttering og rådgivning til bestyrelsessammensætning. Vi har rekrutteret til både små og mellemstore virksomheder og haft stor succes med at sammensætte det rette kompetencemix med udgangspunkt i virksomhedens livscyklus – altid med øje for den gode kemi mellem ejerkredsen, bestyrelsen og direktionen.

Kom godt fra start og styrket gennem processen

Vi er din sparrings– og samarbejdspartner gennem hele rekrutteringsprocessen; fra den indledende analyse og screening af din virksomhed og bestyrelse til det endelige match med den rigtige kandidat.

Vi sikrer en værdiskabende rekrutteringsproces i et tæt samarbejde. 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende snak om det næste skridt i din virksomhed på tlf. 22 65 67 14. 

Udtalelse om rekruttering

”Vores udfordring, før vi fik etableret en bestyrelse, var todelt:

1. Vi ønskede mere udvikling og stod over for spørgsmålet om, hvor vi skulle finde bestyrelseskandidaterne.

2. Vi overvejede at trække på vores eksisterende netværk, men var usikre på, om det var der, de rette bestyrelseskompetencer var.

Gennem vores netværk hørte vi om AROS BOARD og fik arrangeret et møde. Her fik vi i samarbejde kortlagt og afdækket kompetencebehovet ift. virksomhedens udvikling.

Fra beslutningen om at etablere en ny bestyrelse blev taget til at selve rekrutteringsprocessen blev igangsat gik det stærkt. En smidig og effektiv proces blev udrullet med en udførlig tidsplan, der blev overholdt. Gennem hele processen har vi følt og trygge og i gode, professionelle hænder.

Vores største frygt var at ingen ville søge bestyrelsesposterne i virksomheden. Vi frygtede ligeledes, at nye bestyrelsesmedlemmer ikke vil forstå vores forretning og håndværksfaget – alt sammen fordomme og barrierer i vores hoveder.

Men vi blev klogere… Det var først og fremmest enormt positivt at opleve opmærksomheden og interessen fra de mange ansøgere. Det gav os troen på, at det var den rigtige beslutning. Samtidig oplevede vi stor gensidig respekt og forståelse for vores håndværk og forretning.

Den nye bestyrelse blev rekrutteret over fire uger – som aftalt. Bestyrelsen har arbejdet værdiskabende fra dag et. I dag er bestyrelsen i løbende dialog, sparrer med os ejere og giver hinanden kontinuerlige opdateringer.

Bogen “De 7 Trin” er vores fælles guide i bestyrelsen, og vi refererer ofte til den på vores møder. Derved har vi et fælles bestyrelsessprog samt forståelse for roller og ansvar i bestyrelsen.

Bestyrelsen giver mig fornyet energi, motiverer mig i min lederrolle og bidrager til vækst. Jeg kan varmt anbefale at involvere AROS BOARD til bestyrelsesrekruttering og -sammensætning.”

– Jan Hjelm Henriksen, indehaver & ejer af Hjelm & Henriksen A/S

 

Giv en god start - og slut på god fod

Preboarding, onboarding og offboarding af nye bestyrelsesmedlemmer. 

Kemien bestyrelsesmedlemmerne imellem er alfa og omega for et godt samarbejde i bestyrelsen. Som en del af rekrutteringsprocessen gennem AROS BOARD hjælper vi med at sikre en god start, så bestyrelsen kan være værdiskabende fra dag et.

Ligeledes rådgiver vi bestyrelsen, når tiden er inde til at ændre i bestyrelsessammensætningen og udfase et bestyrelsesmedlem.

 

Vi har dit næste bestyrelsesmedlem i AROS BOARD

Icon KOMPETENCER BLANDT MEDLEMMERNE I AROS BOARD BESTYRELSESNETVÆRKET