NYE KRÆFTER, NYE KOMPETENCER & NY VIDEN

Det er, hvad du skal tilføre din bestyrelse, hvis du vil rustes til fremtiden og løfte bundlinjen.

AROS BOARD hjælper dig med at rekruttere skarpe profiler til din bestyrelse. Vores arbejde bygger på mere end 15 års erfaring med rekruttering og bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder og internationale koncerner.

Vi har samlet mere end 450 uddannede bestyrelseskandidater i vores netværk, som vi bringer i spil i rekrutteringsprocessen. På den måde sikrer vi det rette match og ikke mindst værdiskabelse i din bestyrelse.

Bestyrelsesrekruttering der skaber værdi

Gennem AROS BOARD bestyrelsesnetværket, der tæller mere end 450 uddannede bestyrelseskandidater, bistår vi med professionel bestyrelsesrekruttering og rådgivning til bestyrelsessammensætning. Vi har rekrutteret til både små og mellemstore virksomheder og haft stor succes med at sammensætte det rette kompetencemix med udgangspunkt i virksomhedens livscyklus – altid med øje for den gode kemi mellem ejerkredsen, bestyrelsen og direktionen.

Kom godt fra start og styrket gennem processen

Vi er din sparrings– og samarbejdspartner gennem hele rekrutteringsprocessen; fra den indledende analyse og screening af din virksomhed og bestyrelse til det endelige match med den rigtige kandidat.

Vi sikrer en værdiskabende rekrutteringsproces i et tæt samarbejde. 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende snak om det næste skridt i din virksomhed på tlf. 22 65 67 14. 

Giv en god start - og slut på god fod

Preboarding, onboarding og offboarding af nye bestyrelsesmedlemmer. 

Kemien bestyrelsesmedlemmerne imellem er alfa og omega for et godt samarbejde i bestyrelsen. Som en del af rekrutteringsprocessen gennem AROS BOARD hjælper vi med at sikre en god start, så bestyrelsen kan være værdiskabende fra dag et.

Ligeledes rådgiver vi bestyrelsen, når tiden er inde til at ændre i bestyrelsessammensætningen og udfase et bestyrelsesmedlem.

 

Vi har dit næste bestyrelsesmedlem i AROS BOARD