De 7 trin - En manual til bestyrelsesarbejde i praksis

De 7 trin udkom den 1/8-2020

“De 7 Trin” er en bestyrelsesmanual til alle kommende- og nuværende bestyrelsesmedlemmer samt ejerledere.

Bestil et signeret eksemplar her

Printet udgave

Læs den som e-bog

E-bog

Eller lyt til den på farten

Lydbog

Icon Et praktisk arbejdsredskab

Bestyrelsens rolle og ansvar er de seneste år blevet genstand for en betydelig interesse. Der er i de seneste år udgivet en lang række bøger om bestyrelsesarbejdet, og flere virksomheder og uddannelsesinstitutioner uddanner og certificerer bestyrelsesmedlemmer. I hele dette “bestyrelseslandskab” er “De 7 Trin” tænkt som den praktiske manual for bestyrelsesarbejdet, der med tjeklister og spørgeskemaer giver alle omkring bestyrelsesarbejdet et praktisk redskab.

Icon Sådan anvender
du manualen

I den nyetablerede bestyrelse anbefaler vi, at bestyrelsesformanden eller en ekstern bestyrelseskonsulent er projektleder på at få gennemarbejdet og afklaret alle trin.

De fleste bestyrelser strukturer bestyrelsesarbejdet efter et årshjul med fastlagte procedurer og temaer. Vi anbefaler, at alle syv trin benyttes som tjekliste mindst én gang årligt i bestyrelsens arbejde, ligesom De 7 Trin også kan anvendes som udgangspunkt og supplement for bestyrelsens strategiarbejde.

En praktisk manual

“De 7 Trin” er tænkt som den praktiske manual for bestyrelsesarbejdet, som blandt andet sikrer, at du har styr på følgende: “Hvorledes er selskabets markedsposition?”, “Hvad forventes af din rolle som bestyrelsesmedlem/formand?” og “Kender du til indholdet af eventuelle ejeraftaler?”.

Bogen vil blandt andet blive anvendt, samt inkluderet som en del af pensum, på BESTYRELSESUDDANNELSEN på Erhvervsakademi Aarhus.

Icon Praktiske opgaveskemaer

Hent nyttige spørgeskemaer og tjeklister fra første del af de 7 trin. Spørgeskemaerne kan anvendes efter behov eller efter temperament. Vil du også gøre brug af disse værktøjer? Så hent dem gratis på knappen herunder.

Icon De 7 trin som pensum

I forbindelse med uddannelsesforløbet BESTYRELSESUDDANNELSEN på Erhvervsakademi Aarhus, kan man her finde “De 7 trin – en manual til bestyrelsesarbejde i praksis” på deres pensumliste.