De 7 Trin

EN MANUAL TIL BESTYRELSESARBEJDE I PRAKSIS

De 7 trin udkom den 1/8-2020 og er en bestyrelsesmanual til alle kommende og nuværende bestyrelsesmedlemmer samt ejerledere.

I bestyrelseslandskabet er “De 7 Trin” tænkt som den praktiske manual, der med tjeklister og spørgeskemaer giver alle omkring bestyrelsesarbejdet et relevant og praktisk arbejdsredskab.

Icon Et praktisk arbejdsredskab til bestyrelseslokalet

Bestyrelsens rolle og ansvar er blevet genstand for en betydelig interesse. Der er i de seneste år udgivet en lang række bøger om bestyrelsesarbejdet, og flere virksomheder og uddannelsesinstitutioner uddanner og certificerer bestyrelsesmedlemmer.

I hele dette bestyrelseslandskab er “De 7 Trin” tænkt som den praktiske manual til bestyrelsesarbejdet, der med tjeklister og spørgeskemaer giver alle omkring bestyrelsesarbejdet et praktisk arbejdsredskab.

Icon Sådan anvender du manualen

I den moderne bestyrelse anbefaler vi, at bestyrelsesformanden, eller en ekstern bestyrelseskonsulent, er projektleder på at få gennemarbejdet og afklaret alle syv trin.

De fleste bestyrelser strukturerer bestyrelsesarbejdet efter et årshjul med fastlagte procedurer og temaer. Vi anbefaler, at alle syv trin benyttes som tjekliste mindst én gang årligt i bestyrelsens arbejde, ligesom De 7 Trin også kan anvendes som udgangspunkt og supplement for bestyrelsens strategiarbejde.

Bestil et signeret eksemplar her

Printet udgave

Læs den som e-bog

E-bog

Eller lyt til den på farten

Lydbog

DE 7 TRIN

  1. TRIN: Juraen
  2. TRIN: Bestyrelsen
  3. TRIN: Ledelsen
  4. TRIN: Virksomheden
  5. TRIN: Meningen
  6. TRIN: Forretningsplanen
  7. TRIN: Evalueringen

Icon Praktiske opgaveskemaer

Hent nyttige spørgeskemaer og tjeklister fra første del af De 7 Trin. Spørgeskemaerne kan anvendes efter behov eller temperament.

Icon Pensum på bestyrelsesuddannelsen

De 7 Trin er en del af pensum på bestyrelsesuddannelsenErhvervsakademi Aarhus.